Haneesya dituduh sumbang mahram gara-gara workout dengan adik

Haneesya dituduh sumbang mahram gara-gara workout dengan adik

PELAKON dan juga model jelita Haneesya ‘naik hantu’ dan kesal selepas menerima banyak komen lucah netizen. Semuanya selepas dia berkongsi sebuah video sedang melakukan senaman di gimnasium bersama adik lelakinya.

Dalam rakaman tersebut, adiknya berada di belakang, sementara Haneesya berada di hadapan sambil mengangkat bebanan berat.

Ramai yang berimaginasi bukan-bukan sehingga tergamak meninggalkan komen yang menjijikkan. Malah ada segelintir netizen mendakwa tindakan Haneesya dan adik lelakinya itu tidak ubah seperti melakukan perlakuan sumbang mahram.

Susulan itu Haneesya menerusi Instagram menjelaskan perkara tersebut dan meminta orang ramai berhenti berkata bukan-bukan.

“Ya, benda itu agak memenatkan. Sebenarnya benda ini bukan isu tutup aurat ke tak, sedangkan kambing pun orang rogol. Padahal kambing tu berbulu. Walaupun bertutup litup sekalipun tetap akan ada manusia yang berhawa nafsu macam itu,” kata Haneesya.

Pelik dengan persepsi segelintir netizen sehingga boleh berfikiran sebegitu. Barangkali hubungan netizen dengan adik-beradik sendiri mungkin tidak seakrab Haneesya dan adiknya? K Online

Haneesya dituduh sumbang mahram gara-gara workout dengan adik


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Geli! Pelanggan Jumpa Bangkai Cicak Dalam Minuman Di Restoran Makanan Segera [VIDEO]

Anna Jobling jual wajah cantik?

Video pra perkahwinan Sofyank ‘another level’

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker