Wanita mengaku hanya mandi tiga kali seminggu

Gambar Hiasan

LONDON – Seorang wanita yang mengaku mandi hanya tiga kali seminggu telah mencetuskan perdebatan dalam kalangan pengguna media sosial, lapor akhbar Daily Mail semalam.

Wanita itu menghadiri forum keibubapaan Britain, Mumsnet untuk menjelaskan bahawa dia hanya mandi pada dua hari bekerja dan satu hari lagi ketika hujung minggu.

Perkara tersebut mendapat rungutan daripada seorang rakannya kerana dia mempunyai seorang bayi.

Dia tidak kisah berkenaan perkara tersebut walaupun mempunyai dua anak lain yang sudah besar.Menerusi perkongsiannya, kegiatannya setiap hari tidak memerlukan senaman yang berat dan hanya akan mandi sekiranya pergi ke gimnasium atau berbadan kotor.

Pengulas-pengulas di forum tersebut turut berbeza pendapat mengenai tindakan wanita itu dengan ada yang mendakwa bahawa mereka boleh menghidu bau hapak daripada orang yang tidak mandi setiap hari.

“Saya bekerja secara sambilan. Rutin harian saya adalah bermain di rumah, membawa anjing berjalan-jalan, menghantar anak ke sekolah dan mungkin ke taman.

“Saya mandikan anak saya tiga kali seminggu. Pasangan saya bersenam setiap minggu jadi dia lebih kerap mandi daripada saya,’’ jelas wanita itu. – AgensiWanita mengaku hanya mandi tiga kali seminggu


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Suspek samun, tikam pemandu Grab diberkas (Video)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker