“Jangan Sebarkan, Kesian Anak Dia”- Rayu Ahli Keluarga Wanita

Sebaran :

“Jangan Sebarkan, Kesian anak Dia”- Rayu Ahli Keluarga Wanita

AHLI keluarga seorang wanita yang mendakwa didatangi Rasulullah SAW ketika berada di sebuah hotel di Madinah, merayu orang ramai supaya tidak menyebarkan video-video wanita terbabit.

“Assalammualaikum, beliau ibu saudara saya, maaf sekarang beliau berada dalam keadaan kecelaruan dan di Madinah,” katanya.

Pengguna TikTok, Ku Nabeel mendakwa ibu tiga anak itu disahkan menghidap bipolar.



“Dia sakit bipolar, kalau nak ikutkan dia pun tak mahu dirinya seperti tu, kami adik beradik kesian tengok, kesian anak dia tiga orang.

“Fikir la perasaan keluarga, kami dah usaha sepenuhnya untuk block akaun Facebook dia, last-last orang viralkan macam tu je,” katanya.

Media melaporkan wanita berusia 38 tahun ini mendakwa dia didatangi Rasulullah ketika berada di dalam sebuah hotel di Makkah.

Dia yang berasal dari Alor Setar, Kedah turut mendakwa tidak boleh balik ke tanahair dengan jemaah yang lain.



Dakwa wanita itu lagi, baginda Rasullullah juga berinteraksi secara langsung dengannya dan mendoakan kebaikan buat rakyat Malaysia.

Di dalam rakaman secara langsung itu, dia turut menyebut nama isteri nabi, Siti Khadijah dan anak baginda, Fatimah AzZahra.

Video yang dikongsikan pemilik akaun TikTok @kingalsakran mendapat lebih 1.7 juta tontonan-mSTAR

“Jangan Sebarkan, Kesian anak Dia”- Rayu Ahli Keluarga Wanita



Jika anda mengalami kemurungan dan tekanan hubungi:

MHPSS di 03-29359935 atau 014-3223392

Talian Kasih 15999 / WhatsApp Talian Kasih di 019-2615999 (Bagi pelbagai bantuan aduan keganasan rumahtangga dan pelbagai lagi masalah seperti penderaan);

KSK-Care JAKIM di WhatsApp 0111-9598214

Befrienders Kuala Lumpur di talian 03-76272929

CPRC Kebangsaan KKM
Telefon : 03 8881 0200 / 03 8881 0600 / 03 8881 0700
Whatsapp : +60178429454
Email : [email protected]

Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Ada apa dengan 11 Mac, 19 April dan 17 September?

Pelakon Indonesia, Cassandra Angelie kantoi melacur


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *