Status ibu tunggal tak halang Joy Revfa sukses

Sebaran :

Status ibu tunggal tak halang Joy Revfa sukses

Usahawan sensasi, Joy Revfa atau nama sebenarnya, Siti Arifah Mohd Amin menerusi rangkaian MERVE Cosmetics Malaysia melancarkan koleksi gincu bernama BlackRevfa semalam.

Gincu berkenaan menjadi koleksi terbaharu dan ke-30 dikeluarkan sejak syarikat itu ditubuh dan didaftarkan pada Februari 2015 di bawah MERVE Group Holdings Berhad.

Koleksi berkenaan dilihat seiring dengan status dirinya sebagai ibu tunggal kepada anak tunggal, Arryan Firdaus, 7.Pada masa sama mengharungi hidup sebagai wanita bekerjaya, berani dan memperkasakan golongannya.

Pelancaran produk itu dilangsungkan di Sky Glass, Sky Park Cyberjaya dan dirasmikannya sendiri.

Kata Joy yang juga bekas isteri penyanyi dan komposer, Hafiz Hamidun itu ingin memperkenalkan koleksi gincu berkenaan sebagai salah satu keluaran yang unik dan mengetengahkan sisi yang lebih misteri.

“Saya sifatkan ia sebagai misteri kerana menampilkan gincu yang bagai ada elemen magis. Ia berwarna hitam, namun apabila dioles atau dipakai di bibir, sekelip mata berubah menjadi merah semula jadi yang cantik dan mengghairahkan.“Baunya juga sangat ‘lazat’ dan menyenangkan. Ia boleh bertahan selama 24 jam. Ia bukan sahaja boleh dioles di bibir malah berfungsi pelbagai untuk digunakan di pipi, hidung, kelopak mata, kuku dan sebagainya. Gincu ini juga boleh merawat bibir merekah, kering, kusam, kesat dan gelap.

“Jadi jelas perubahan warna gincu yang diketengahkan ini menjadi kelainan dan obsesi terbaru produk syarikat saya. Tanda pagar #blackisred mengiringi kehadiran dan penerimaan produk itu yang mampu menzahirkan bibir sensual kemerahan, sihat, licin dan lembut,” katanya yang berusia 34 tahun.


Joy Revfa kini semakin berjaya sebagai usahawan produk kosmetik.

Dengan tagline ‘Cantik Bukan Lagi Fantasi’ koleksi gincu itu menyasarkan kepada remaja perempuan, wanita berkerjaya serta suri rumah yang ingin bergaya dan tampak cantik.“Sedari dulu, tagline ‘Cantik Bukan Lagi Fantasi’ direka khas saya ini memberi impak dan kuasa tersendiri kepada semua wanita untuk jadi lebih yakin dengan apa yang dimiliki.

“Harus diingat menjadi cantik itu bukan lagi fantasi bagi setiap wanita. Tak salah berfantasi atau berangan, tapi biarlah kena pada gayanya,” katanya.

Rangkaian kosmetiknya juga adalah satu-satunya produk kecantikan yang mempunyai konsep unik yang tersendiri.

Malah Joy turut menjiwai watak setiap konsep produk keluaran terbarunya.

Pada masa yang sama, pelancaran kali ini turut ingin meraikan ejen dan stokis dari seluruh Malaysia.

Serentak dengan pelancaran produk berkenaan, Joy mengalu-alukan sesiapa yang terkesan dengan keadaan pandemik Covid-19 ini untuk memulakan perniagaan dan menjana pendapatan.

“Kami tawarkan perniagaan tanpa modal dan tidak perlu memegang stok. Semuanya akan diuruskan oleh ibu pejabat. MG

Status ibu tunggal tak halang Joy Revfa sukses


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Belanja Foto Seksi, Nabila Huda Kena Tazkirah Dengan Netizen

Zeti izinkan wang RM2.6 bilion dibawa masuk?


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *