Akibat kecewa, lelaki sebar video seksnya bersama bekas isteri

Tangkap layar. Lelaki itu ditahan setelah pihak polis menerima laporan daripada seorang wanita berkenaan perbuatannya. – Instagram/@penajam_terkini

JAKARTA – Gara-gara kecewa, seorang lelaki bertindak menyebarkan klip video yang dirakam ketika dia melakukan hubungan intim bersama bekas isterinya, lapor laman berita Suara.com.

Berdasarkan keterangan pada gambar yang dimuat naik ke akaun Instagram bernama @penajam_terkini, lelaki digelar WK itu adalah seorang penduduk dari Samarinda.

“Kerana kecewa, seorang lelaki di Samarinda menyebarkan video hubungan intim dengan bekas isterinya,” jelas kapsyen di akaun itu.

Menurut maklumat tambahan yang diberikan, suspek ketika ini telah ditahan setelah kes itu dilaporkan oleh seorang wanita.“Seorang lelaki bernama WK, penduduk Samarinda ditahan oleh Unit Khas dan Jawatankuasa Jenayah dan Keganasan (Jatanras) Polis Samarinda pada Jumaat minggu lalu.

‘’Penahanan itu berdasarkan laporan oleh seorang wanita yang disyaki bekas isteri lelaki berusia 32 tahun itu atas pertuduhan melanggar Akta Maklumat dan Transaksi Elektronik (ITE),” jelas kapsyen di akaun itu.

Rakaman itu mendapat pelbagai komen netizen.

‘’Terlalu bijak,’’ tulis seorang netizen.“Teruskan,” tulis netizen lain. – Agensi

Akibat kecewa, lelaki sebar video seksnya bersama bekas isteri


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Lim Guan Eng bidas Mahathir

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker