Setelah bercerai, Nadia Brian minta jangan tanya lagi hal rumah tangga


KONTROVERSI yang melanda rumah tangga Nadia Brian akhirnya terlerai apabila pelakon itu mendedahkan yang dia kini sudah bercerai dengan suaminya, Muizz Nasruddin.

Menurut Nadia, dia bersyukur kerana selepas beberapa lama digantung tak bertali, dia akhirnya sudah bercerai.

“Terima kasih Allah, keluarga, rakan-rakan serta semua yang mendoakan. Semuanya berakhir dengan baik dan saya harap semua pihak jangan kaitkan saya dan keluarga saya dengan pihak sana

Menurut Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 31, perceraian tersebut dilafazkan di luar mahkamah seperti yang diminta bekas suaminya.Spekulasi keretakan rumah tangga mereka timbul selepas Nadia sering berkongsi hantaran menerusi InstaStory yang memberi bayangan dirinya berstatus solo.

Pergolakan rumah tangga mereka semakin memuncak selepas Muizz yang juga seorang ahli perniagaan membuat pendedahan dalam Instagram pada 7 Oktober lalu bercerita tentang kecurangan Nadia bersama dua orang lelaki.

“Fokus saya sekarang adalah untuk keluarga dan kerjaya,” katanya.

Sebelum ini, pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri itu mengakui yang rumah tangga yang dibina pada 9 November tahun lalu sudah mula goyah.Namun, Nadia enggan mengulas lanjut kerana bimbang perkara itu akan mengeruhkan lagi keadaan.

Krisis rumah tangga mereka mula memuncak selepas Muizz membuat pendedahan yang Nadia telah curang terhadapnya bersama dengan dua orang lelaki.

Sebelum Ini Suami Banyak Bongkar Rahsia, Sekali Nadia Brian Buka Mulut Buat Ramai TerkeduRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker