Marissa Dania mohon maaf

Marissa Dania mohon maaf

“Saya mohon maaf kerana sudah melukakan hati banyak pihak termasuk keluarga.”

Demikian kata anak perempuan kepada pasangan selebriti Abby Abadi dan Norman Hakim, iaitu Marissa Dania Hakim mengenai keputusan bernikah dengan jejaka berstatus suami orang dikenali Aslam secara senyap, Disember lalu.Marissa ketika dihubungi Harian Metro turut meminta maaf kepada semua pihak kerana mengambil masa yang lama untuk membuka mulut mengenai kontroversi pernikahannya dengan Aslam.

“Saya bukan mahu mengelak atau melarikan diri, sebaliknya saya mahu menjaga nama baik keluarga dan semua pihak yang terbabit.

“Insya-Allah, semuanya akan baik-baik sahaja. Saya sedang berusaha ke arah itu dan doakan semoga semuanya berjalan lancar,” katanya.

Ditanya mengenai hubungan Aslam dengan ahli keluarganya, Marissa berkata, dia bersyukur apabila mereka membuka pintu kemaafan dan menerima kehadiran Aslam.“Saya akui pernikahan kami mendapat tentangan daripada keluarga. Tiada ibu bapa yang bersetuju dengan pilihan seperti ini, lebih-lebih lagi usia saya yang masih muda.

“Saya dan Aslam tidak mahu hubungan kekeluargaan ini terputus atau dilanda masalah. Jadi kami kuatkan semangat dan harunginya bersama.

“Walau apapun rintangan yang datang, saya dan Aslam akan cuba selesaikan masalah yang berlaku satu demi satu,” katanya.

Dalam masa sama, Marissa enggan menyentuh atau memberi sebarang komen mengenai hubungan dengan madunya, Umisya Mazlan.“Doakan semoga semuanya baik-baik saja untuk kami berdua,” katanya. BH

Marissa Dania mohon maaf

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETJantan takdak teloq – Puteri Sarah

Sakit apendiks, kaki pula yang kena potongBella tenang disamping Syed Saddiq

Peniaga tembikai agih buah kepada pengguna jalan raya [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker