Nasib baik kaki perempuan, kalau kaki lelaki lagi bahaya – Ismail Izzani

Nasib baik kaki perempuan, kalau kaki lelaki lagi bahaya – Ismail Izzani

Penyanyi yang sering saja terpalit dengan kontroversi melibatkan wanita, Ismail Izzani memaklumkan bahawa dia enggan lagi peduli dengan sebarang gelaran mahupun tanggapan orang sekeliling terhadapnya.

Malah bagi Ismail, lebih baik dia mempunyai perasaan terhadap wanita daripada bernafsu songsang terhadap kaum sejenis.Nasib baik kaki perempuan, kalau kaki lelaki? Bukankah lagi bahaya?

Tambah penyanyi lagu Sabar ini, dia mempunyai kehidupan peribadi dan mula belajar untuk menyusun keutamaan dalam hidup seperti membahagikan masa kerja, keluarga dan cara terbaik berdepan kontroversi.

Saya juga manusia biasa tak lepas melakukan kesalahan. Ini bukan bermaksud saya gembira dengan apa yang lakukan dan saya tak cakap saya menyesal berada dalam bidang ni.

Ujar Ismail, setiap kontroversi yang menimpanya adalah satu proses pembelajaran dan adalah cabaran buat dirinya sebagai anak seni.Ini adalah cabaran yang saya perlu hadapi sekarang. Jaga reputasi diri, fikirkan soal keluarga dan masa depan.
Saya percaya sentiasa ada hikmah yang berlaku di sebaliknya. Pokok pangkal bagaimana saya berdepan dan bukan lari daripada masalah.

Terdahulu, nama Ismail Izzani menjadi tumpuan apabila wujud dakwaan berbaur fitnah yang mengatakan penyanyi itu telah menghamilkan seorang wanita di luar tali pernikahan.

Ismail kemudian tampil menafikan dakwaan tersebut dan memaklumkan ia adalah fitnah semata-mata.

Nasib baik kaki perempuan, kalau kaki lelaki lagi bahaya – Ismail IzzaniBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

SPRM sedang teliti siasat OPCOM, Mahathir mohon ‘jangan melompatUstaz Derry bangkit bela Ebit Liew, kisah Mondy benar buka lakonan

Sharifah Sakinah beri amaran terakhir kepada netizenPuteri Sarah dedah perbualan bersama ibu mentua

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker