Penampilan seksi Kak KM dan anak-anak jadi perhatian netizen

Penampilan seksi Kak KM dan anak-anak jadi perhatian netizen

Usahawan dan juga anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri, Liana Rosli berkata dia tidak mengambil pusing kata-kata kejian daripada netizen meskipun dirinya sering dihentam di media sosial.

Namun begitu, hatinya berasa sedih apabila netizen menyentuh soal anak-anak dan mengecam mereka.Kata Liana ataupun lebih mesra disapa sebagai Kak KM itu, dia hanya geram namun tidak pula berniat untuk ‘menghentam’ kembali netizen yang bermulut celupar itu.

Kalau nak bercakap fasal ibunya, saya tak kisah tapi kalau sentuh pasal anak-anak saya jadi sensitif. Tapi setakat geram sajalah, tak akan pula nak pergi ‘bantai’ mereka di media sosial.
Terdahulu, penampilan anak perempuan Liana terutamanya Nabila Razman sering mendapat perhatian warga maya kerana dikatakan sering memakai pakaian menjolok mata.

Ujarnya, dia ada berpesan kepada mereka (anak-anak) untuk menjaga pemakaian agar tidak menjadi bahan kecaman netizen.

Ada juga saya pesan dekat Nabila bila berpakaian ‘cover’ sikit sebab nanti bukan sahaja dia yang kena tetapi saya. Tapi biasanya saya cakap sambil bergurau untuk tidak buat dia terasa hati.Dalam pada itu, Liana menegaskan bahawa dia tidak bersetuju jika anak-anaknya ingin berkahwin sebelum menamatkan pengajian namun tidak menghalang mereka untuk bercinta.

“Satu saja yang saya selalu pesan, tolong jaga air muka saya. Tolong jaga perangai, cukup saya saja yang kena kecam” tambahnya lagi.

Penampilan seksi Kak KM dan anak-anak jadi perhatian netizen

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Puteri Sarah Lebih Cantik Pakai Baju Nikah – Netizen

Cincin tunang Shuib & Watie, lain dari yang lainNak beli mainan dengan adik, budak 6 tahun pandu kereta sejauh 2.5 km mengalami kemalangan [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker