Zara Zya dedah cerita sebenar Bubble Bee

Zara Zya dedah cerita sebenar Bubble Bee

Pelakon Zara Zya menjelaskan tidak mempunyai kaitan dengan cawangan minuman Bubble Bee Bandar Tasik Permaisuri Cheras yang diusahakan oleh penyampai radio dan pelawak, Shuib.

Zara atau Zainurul Razia Mohd Zainuddin, 37, enggan menambah kekeliruan apabila ada pihak yang bertanya mengenai cawangan berkenaan.“Saya tidak mempunyai kaitan lagi dengan cawangan di Cheras. Jadi, saya ingin mengelakkan kekeliruan pada masa akan datang berhubung isu ini.

“Kali terakhir saya dimaklumkan mengenai urusan cawangan jenama minuman berkenaan adalah pada Disember tahun lalu. Selepas itu, saya tidak lagi masuk campur mengenai urusan dan perjalanan bisnes Bubbe Bee bahagian Cheras.

“Bukan apa, saya ada menerima kiriman mesej dari peminat dan rakan terdekat yang ingin membeli. Jadi, rasanya baik saya menjelaskan suasana bagi mengelakkan sebarang masalah pada masa akan datang,” katanya.


Baca Artikel Menarik:

Sikap matang Dhabitah tambat hati JiggyMat Rempit Cabar Ditangkap, Akhirnya Polis Cekup Dan ‘Take Over’ Live TikTok (Video)


Jelas Zara, dia tidak mempunyai sebarang masalah dan terbuka untuk berkomunikasi dengan pelawak itu.“Saya tidak mempunyai sebarang masalah dengan Shuib dan menganggap adat perniagaan ada naik turun. Malah, dia juga terbuka untuk berbincang mengenai hala tuju bisnes itu.

“Malah, saya juga terhutang budi dengan Shuib yang banyak mengajak saya untuk berjinak-jinak dalam bidang makanan dan minuman,” katanya.


Baca Artikel Menarik:

Mira Diserang Netizen – “Jangan Play Victim Macam Kau Yang Tersakiti”
Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kenapa kaitkan aku – Puteri Sarah

Dini Schatzmann, Janna Nick Kembali BercintaView Chin rugi jutaan ringgitRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker