Mira Filzah minta tajaan biskut?

Mira Filzah minta tajaan biskut?

Pelakon terkenal, Mira Filzah meluahkan rasa kecewa selepas mengetahui ada pihak tidak bertanggungjawab menggunakan namanya untuk mendapatkan tajaan biskut.

Menyamar menerusi WhatsAppMira Filzah menerusi InstaStory berkongsi tangkap layar mesej yang diterima dari ibunya mengatakan bahawa ada orang menyamar menggunakan namanya di WhatsApp untuk mendapatkan tajaan biskut.

Perkara itu hanya diketahui oleh pelakon Sweetdreams ini selepas ibunya mendapat berita dari jiran kenalan rapatnya yang terlibat dengan perniagaan biskut.

Ini apa yang kita tahu, apa yang kita tak tahu, tak tahu lah kan. Jadi Mira rasa better Mira post dekat sini. Kalau ada sesiapa minta sponsor apa-apa melalui WhatsApp, itu bukan Mira okay?

Terkejut dengan info itu, Mira menegaskan bahawa pihaknya tidak pernah menggunakan platform WhatsApp bagi sebarang urusan malah tujuan dia memuat naik gambar berkenaan adalah untuk mengelakkan orang ramai daripada menjadi mangsa pihak yang tak bertanggungjawab itu.
Sumber: Instagram @mfmirafilzahMira Filzah minta tajaan biskut?


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Tawaran 47 kerusi untuk PAS daripada Bersatu, ‘Allah jadi saksi saya’ – Asyraf WajdiLelaki mengamuk di restoran tomyam ditahan

Nora Danish ‘belanja’ apa tu?Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker