Katrina Kaif kahwin lelaki muda

Katrina Kaif kahwin lelaki muda

New Delhi: Katrina Kaif, antara bintang Bollywood paling berjaya, melangsungkan perkahwinannya pada Khamis, dua dekad selepas beliau datang ke India dari Britain.

“Hanya kasih sayang dan rasa syukur untuk segala-galanya yang membawa kami ke saat ini. Kami mengharapkan restu dan doa semua untuk kami memulakan perjalanan baru ini,” memetik catatan Instagram yang dikongsi oleh Katrina, 38, dan suaminya yang juga seorang pelakon. Vicky Kaushal, 33.Mereka mengikat tali pertunangan dalam majlis mewah di negeri barat Rajasthan dengan kehadiran selebriti filem, ahli keluarga dan tetamu lain.

Bapa Katrina yang dilahirkan di Hong Kong dan dibesarkan di London, Mohammed Kaif, seorang ahli perniagaan berketurunan Kashmir, dan ibunya dari Britain, Suzanne Turquotte, berpisah ketika pelakon jelita itu masih kecil.

Katrina mempunyai tiga kakak, tiga adik perempuan, dan seorang abang.Media India sejak kebelakangan ini heboh dengan perkembangan terkini mengenai pasangan itu, persiapan perkahwinan, gosip dan perincian upacara perkahwinan mereka.

Katrina datang ke India ketika berusia 17 tahun dan membuat penampilan sulungnya dalam dunia kompetitif Bollywood dengan filem Boom pada 2003.

Sebagai orang luar, Katrina pada mulanya bergelut dengan bahasa Hindi, tetapi dapat mengatasinya untuk menjadi antara selebriti terkemuka Bollywood.

Katrina Kaif kahwin lelaki muda
Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU</a


Arab Saudi dikecam netizen, konsert Bieber halal, Tabligh haram‘Saya pakai lagi seksi keluar dengan suami’

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker