Anak nafi Isa Samad meninggal dunia

Sebaran :

Mohamad Najib Mohd Isa yang juga Ketua Pemuda Umno Port Dickson ketika dihubungi

Anak nafi Isa Samad meninggal dunia

Seremban: Anak kepada bekas pengerusi Felda Tan Sri Mohd Isa Abdul Samad, menafikan khabar angin yang mengatakan bapanya meninggal dunia, malam ini.

Mohamad Najib Mohd Isa yang juga Ketua Pemuda Umno Port Dickson ketika dihubungi Bernama memaklumkan perkara itu dan menyatakan bapanya kini masih sihat.“Saya difahamkan ada audio yang tersebar mengenai berita ayah (meninggal dunia), semua itu tidak betul, ayah saya sihat walafiat.

“Kita doakan untuk beliau dan kita semua dipanjangkan umur, murah rezeki, selamat daripada sebarang fitnah dan penganiayaan,” katanya.

Mohd Isa, 72, pernah menjadi Menteri Besar Negeri Sembilan selama 22 tahun sejak 1982, selain turut menjadi Ketua Umno Teluk Kemang sejak 1978 hingga 2017.


Malam ini tular satu audio berdurasi 47 saat di aplikasi Whatsapp, yang mendakwa bekas pemimpin Umno itu meninggal dunia kira-kira jam 8 malam tadi.

Sebelum ini, khabar angin mengenai kematian Mohd Isa itu pernah dilaporkan pada 2018 dan 2019, bagaimanapun perkara tersebut dinafikan isterinya Puan Sri Bibi Sharliza Mohd Khalid. HM

Anak nafi Isa Samad meninggal dunia


Baca Artikel Menari

Layari Laman Facebook MYKMU NET


Lim Kok Wing stabil, sedang terima rawatan selepas terjatuh di rumah


Sebaran :

Leave a Reply