“Nasib Baik Tak Terkencing Mak Aku!.” Gelagat Fizo ‘Prank’ Mama Bikin Ramai Terhibur

Sebaran :

Wan Hafizol bin Wan Omar (dilahirkan pada 19 Julai 1985) atau lebih dikenali sebagai Fizo Omar ialah pelakon lelaki Malaysia. Anak kelahiran pantai timur Kelantan ini merupakan salah seorang peserta Hero Remaja dan telah mendapat tempat kedua dalam pertandingan itu.

Fizo juga pernah mendirikan rumahtangga dengan wanita pilihan hatinya yang merupakan seorang usahawan berjaya iaitu Mawar Abdul Karim pada 29 Oktober 2013. Hasil perkahwinannya mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Wan Maream.

Semalam Fizo telah memuatnaik satu video dilaman instagramnya. Video yang dikongsi menunjukkan gelagat beliau bersama anak dan adiknya melakukan kejutan buat ibunya. Video yang dikongsi meraih pelbagai komen dan reaksi dari netizen.

“Nasib baik tak terkencing mak aku!”

“Mama kene prank lagi! hahahahhaa…ni lah hobi aku..cer korang tgk Maryam pulak over excited ngn muka notty dia tu.”

“Alang alang nak bg hadiah kerusi @ogawamalaysia sempena birthday n mothers day utk mama kita kasi suprise utk dia..”

“part 2 nanti abe joe sambung ek.”

Aksi prank beliau mendapat reaksi dari netizen.

Sumber : Instagram @fizoomar Via MV


Sebaran :

Leave a Reply