“YES! Betul Kami Dah Cerai..Tq”…Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali KeduaSebaran :

"YES! Betul Kami Dah Cerai..Tq"...Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali Kedua

“YES! Betul Kami Dah Cerai..Tq”…Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali Kedua. Pelakon Zarina Anjoulie bercerai buat kali kedua dengan suaminya, Eilyas Azhar hanya selepas dua bulan kembali rujuk selepas bercerai sekitar Februari lalu.

Pendedahan tersebut dibuat Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul menerusi sebuah entri dalam akaun Instagramnya sebentar tadi.

"YES! Betul Kami Dah Cerai..Tq"...Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali Kedua

Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali Kedua

“Ramai tanya betul ke Anju (Zarina) dan Yas (suami) dah cerai. Yes, betul kami dah cerai,” tulis Zarina.Dalam muat naik Insta Story Zarina turut menulis mengenai penceraiannya.

“Pengumuman, aku dah cerai buat kali kedua,” tulisnya.

"YES! Betul Kami Dah Cerai..Tq"...Zarina Anjoulie Sahkan Bercerai Kali Kedua

Zarina juga meminta bekas suaminya untuk memulangan semua barangan yang telah diberi sebelum ini seperti beg dan telefon bimbit.“Alhamdulillah, kau dah ceraikan aku. Jangan malu-malu bagi barang-barang aku balik, yang kau pakai, beg, kasut sebab aku bukan sugar mummy kau ya.

“Kau dah boleh pergi beli telefon baru, aku nak telefon aku balik,” tulis Zarina dalam Insta Storynya.

Sementara itu, Zarina Anjoulie turut mendedahkan bekas suaminya menceraikannya selepas menerima RM500 daripadanya semalam.

“Dapat RM500 daripada aku semalam terus nak cerai,” ujarnya.

Sebelum ini, tidak sampai sebulan bercerai Zarina dan bekas suaminya rujuk semula kerana tidak mahu berputus asa dengan perkahwinan yang dibina pada 17 Julai tahun lalu selepas empat tahun bergelar ibu tunggal.Terdahulu, Zarina pernah mendirikan rumah tangga dengan lelaki berasal dari Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Awangki Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun

LIKE KAMI DI FB MYKMUBekas Suami Balik Pada Kekasih Lama – Zarina Nafi Punca Cerai, Doakan Terbaik


Sebaran :


Leave a Reply