Foto Nora Danish Dikecam, Netizen Perasan Sesuatu Sampai Suruh Bertaubat

Di saat ini kita dapat melihat ramai orang yang sudah mula melancong ke serata negeri di dalam Malaysia walaupun kini kita masih lagi di dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di beberapa negeri.

Namun itu tidak menghalang untuk orang ramai menghabiskan sisa 2020 dengan berkunjung ke beberapa tempat yang menarik, tetapi masih tetap mematuhi garis panduan yang telah ditetapkan.

Nampaknya foto pelakon cantik Nora Danish ketika menyambut hari lahir sahabat baiknya di Pulau Langkawi telah dikecam hebat oleh netizen.

Foto tersebut menunjukkan Nora sedang memakai gaun berwarna hot pink paras lulut dan mendedahkan kulitnya yang putih melepak itu.Di ruangan komen foto tersebut telah dibanjiri dengan kec4man dan teguran daripada netizen yang kurang senang melihat ibu kepada dua cahaya mata itu berpakaian sebegini.

Dalam masa yang sama, ada juga yang mengaitkan pakaian Nora dengan videonya yang dimuat naik pada Mei lalu.

Video yang dimaksudkan menunjukkan Nora menitiskan air mata selepas selesai khatam membaca Al-Quran pada 10 malam terakhir Ramadan tahun lalu.Namun sebagai seorang selebriti yang profesional dan tidak mahu merosakkan mood bercutinya, Nora langsung tidak membalas sebarang komen negatif dan meneruskan percutiannya seperti biasa.

Sumber foto: Instagram Nora Danish

Mujur Nora Danish selamat…

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker