Semua parti komponen PH sokong Dr Mahathir sepenuhnyaSebaran :

SEMUA parti komponen Pakatan Harapan (PH) komited kepada Tun Dr. Mahathir Mohamad dan akan terus menyokong beliau sebagai Perdana Menteri.

Oleh tindakan sesetengah parti di pihak pembangkang yang mahu ahli parlimen mereka menyokong Perdana Menteri tidak ada apa-apa makna.

“Tidak ada perubahan kepada kemitmen kami (PH) dan kami akan terus menyokong Dr. Mahathir sebagai Perdana Menteri Ketujuh.“Komitmen kami kekal,” katanya selepas melancarkan program Guru Penyayang di SK Kampong Gelam, Port Dickson hari ini seperti yang dipetik daripada The Star Online.

Anwar yang jug ahli Parlimen Port Dickson berkata, dai juga ada terdengar cakap-cakap beberapan parti di sebalik gerakan supaya ahli parlimen pembangkang menandatangani akuan bersumpah untuk menyokong Dr. Mahathir sebagai Perdana Menteri.SM


Sebaran :


2 thoughts on “Semua parti komponen PH sokong Dr Mahathir sepenuhnya

  • Pulak Dah. Mula dah gusar ke, Bang Non? Tiba2 je jadi juara sokong Atok 101%. Baru semalam riuh sekampung desak Orang Tua tu serah pejabat dan kerusi kat Kau, Perli Pas buat lawak nak bawa usul “Undi Percaya”, tetiba hari ni masing2 sujud kat kaki Atok, apahal? Nampaknya sifat U-Turn ni dah menjadi2 betul. Macam nak saman kes cubaan cabul aritu, mula2 bukan main garang kata nak saman lepas tu lembik macam ” fore-play” dan “after-play”.

    Reply
  • kalau dah semua komponen PH menyokong DrM apa yg Anwar nak takutkan, biarkan pembangkang membuat akuan bersumpahnya untuk menyokond DrM sebagai PM.
    “Nampak gayanya DrM tak akan kalah lagi”

    Reply

Leave a Reply