Vakum Noor Nabila Yang Berharga RM15,000 Raih Perhatian Ramai! [VIDEO]

“Terpaksa Guna Selepas Kucing Dijangkiti Dust Mite”

Vakum Noor Nabila Yang Berharga RM15,000 Raih Perhatian Ramai! [VIDEO]

Vakum Noor Nabila Yang Berharga RM15,000 Raih Perhatian Ramai! [VIDEO]

Siapa yang tidak kenal kakak kepada selebriti Malaysia Neelofa, iaitu Noor Nabila. Dia merupakan seorang usahawan dan ibu kepada seorang anak. Noor Nabila bersama rakan baiknya Rosix Omar sering memuat naik video yang meraih perhatian ramai di laman media sosial milik mereka terutamanya di youtube, instagram dan tiktok.

Sebelum ini, status rumah tangga Noor Nabila dan Engku Imran menjadi bualan ramai apabila ada yang mendakwa sudah retak menanti belah. Namun ianya ditepis oleh Noor Nabila apabila dia mengatakan tiada apa pun sebenarnya yang berlaku.Mereka juga dikatakan tidak duduk sebumbung serta kedua-dua instagram pasangan tersebut tidak terdapat gambar bersama. Namun pada 25 September yang lalu, akhirnya terlerai apabila Engku Emran dan Noor Nabila disahkan bercerai dengan talak satu.

“Dia Terpaksa Keluarkan Senjata Untuk Mop Satu Rumah, Hahaha”-Rosix Omar

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik Rosix Omar yang peroleh perhatian ramai. Video berkenaa kini meraih jumlah tontonan sebanyak 345 ribu, tanda suka sebanyak 11 ribu dan sebanyak 92 komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Rosix Omar yang menunjukkan Noor Nabila sedang membersihkan rumahnya dengan menggunakan vakum yang dikatakan berharga RM15,000 apabila mengetahui kucing kesayangkannya mempunyai hama debu yang boleh membahayakan diri.

@rosixomar25Citer sini hbs sini #rosixomar

♬ original sound – Rosixomar – Rosixomar

Rata-rata netizen teruja melihat video berkenaan. Mereka juga mengatakan bahawa vakum yang digunakan Nabila itu sangat bagus kerana iainya boleh meletakkan ubat cecair untuk membersihkan dari kuman.

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker