Afdlin Shauki Dedah Punca Bercerai

Afdlin Shauki Dedah Punca Bercerai

Sebelum ini, pelakon, pengarah dan penerbit, Datuk Afdlin Shauki dan bekas isteri, Datin Christina Orow Abdullah telah membuat keputusan untuk bercerai pada April lalu iaitu beberapa bulan sebelum ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-25.

Terkini, Adflin memaklumkan bahawa hubungannya dengan bekas isteri masih dalam keadaan baik walaupun sudah berpisah sejak Ramadan lalu.

Menurut laporan Mstar, dia masih menganggap bekas isterinya sebagai seorang sahabat memandangkan mereka banyak bekerja bersama, terutama dalam bidang penulisan skrip.

Saya tak pernah tutup hati untuk kami kembali bersama namun saya serahkan semuanya kepada jodoh dan kuasa Allah.
Jelanya lagi, dia tidak pernah rasa kekok untu bekerjasama walaupun sudah bercerai malah mereka turut menyambut perayaan Hari Raya bersama meskipun sudah bercerai.

Kami masih berkawan, cuma bezanya sekarang tidak lagi tidur sekatil.

Dalam pada itu, Afdlin mendedahkan punca penceraiannya dengan bekas isteri tercetus apabila mucul perasaan ‘paranoid‘ sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Saya banyak bekerja luar, keluarga pula takut dengan virus dan situasi pada waktu itu. Jadi, saya banyak kali tidak balik rumah.
Advertisement

Malah, anak-anak mereka iaitu Mia Sarah, Anais dan Ileana Matin juga memahami dengan keputusan yang diambil oleh kedua ibu bapanya. Bn

Afdlin Shauki Dedah Punca Bercerai


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Apa jadi dengan kertas siasatan Hakim Nazlan?

Najib lafaz sumpah laknat

Keikhlasan dibayar pengkhianatan – Najib Razak

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker