[VIDEO] “Pada Betina Yang Sibuk Puji Sangat Ex Aku Tu Ha Ambik La Nok …” – Zarina AnjoulieZarina Anjoulie bercerai. [VIDEO]“Pada Betina Yang Sibuk Puji Sangat Ex Aku Tu Ha Ambik La Nok …”– Zarina Anjoulie. Pelakon Zarina Anjoulie memaklumkan dia telah sah bercerai dengan bekas suaminya, Eilyas Azhar pada 3 Mei lalu. Susulan itu, bekas suami kepada pelakon wanita ini turut mengugut untuk membakar beg pemberian Anju kepadanya.

Bukan itu saja, difahamkan Eilyas juga telah mengambil ‘paid review’ setelah mempunyai pengikut di Instagram yang banyak susulan kontroversi bersama Anju. Setelah agak lama mendiamkan diri, akhirnya Anju buka mulut memberi respon.

‘Kenapa Anju cerai?’

Menerusi perkongsian video yang dimuat naik melalui Instagram Anju, terlebih dahulu dia berterima kasih kepada pengikutnya yang tidak henti mendoakan dan memberi sokongan kepada pelakon wanita itu. Dia akhirnya memberi respon punca keputusannya untuk bercerai dengan bekas suami.

Berhenti bertanya kepada saya, “kenapa Anju cerai?”. Saya fikir ianya sudah jelas kenapa Anju cerai. Saya cuba untuk rujuk semula, baiki segalanya tapi kadang-kadang perkara itu sudah tidak boleh. Lelaki yang waras mana, yang datang dari keluarga bertabligh, yang rasa bangga ceraikan isteri di Insta Stories? dan megah kata nak bakar barang yang ex-wife dia bagi.

Tapi hanya bakar satu itu je. Benda lain seperti telefon, duit, IG followers yang kau dapat dari aku sampai 60 ribu kau tak nak pula bakar?

Kalau boleh aku nak talak tiga – Anju

VIDEO DIBAWAH:-

Difahamkan, bekas lelakinya itu sering mengugut untuk menjatuhkan cerai berkali-kali sebelum ini. Sehingga dia sudah tidak tahan lagi dan terpaksa reda dengan keputusan untuk membawa haluan masing-masing.

To me, dia sangat hiprokrit. Yang duit aku kasi kau tak nak pula bakar. Aku yang lalui benda ni dan tak perlu untuk aku explain kenapa aku cerai. Sudah jelas. Kalau lelaki asyik nak ugut cerai, aku lihat je. Aku ada maruah. Aku tak terdesak lelaki. Baik aku fokus kat anak dan family aku. Kalau boleh aku nak talak tiga. Aku nak move-on dari kehidupan sebelum ini.
Sumber:Zarina Anjoulie

 


Baca Artikel Menarik


 

Penat Bagi Muka! Bekas Suami Cerita Perangai Zarina Anjoulie – “Aku Tak Heran Duit Kau Sesen Pun”Leave a Reply

Your email address will not be published.