[VIDEO] GERAI MINUMAN SHUK DISERANG, DISINDIR TIADA JOB

Semua mengetahui mengenai pelawak dan pengacara Shuk Sahar sebelum ini terpalit dengan beberapa kontroversi membabitkan rumah tangganya dengan isteri, Rossalennah Natassyiah Asshaferah. Dia juga menjadi bahan bualan ramai berikutan perlucutan jawatannya sebagai penyampai radio Hot FM baru-baru ini.

Dek kerana itu, Shuk kini dilihat mencuba untuk berniaga air di tepi jalan di Wangsa Maju. Shuk bagaimanapun akui terkejut apabila gerainya diserang oleh seorang lelaki yang tidak dikenali.

Memetik Utusan, Shuk berkata ketika kejadian dia bersama pembantu peribadinya Iskandar Nurzaman, didatangi seorang lelaki menaiki Myvi putih yang disangkakan mahu membeli minuman. Shuk juga mendakwa dia turut disindir oleh pemuda itu mencari rezeki dengan cara tersebut selepas kehilangan kerja.

“Dia memberhentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pelik, dia pegang telefon seolah-olah sedang merekod video. Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba disindir oleh lelaki itu.

 

Image_2.jpg

“Berang dengan tindakannya, Iskandar cuba mempertahankan saya sebelum lelaki tersebut bertindak agresif dan cuba memukulnya. Saya cuba halang dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya menolak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk tertanya-tanya apakah motif sebenar lelaki tersebut dan tidak teragak-agak untuk membuat laporan polis.

“Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak sebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat laporan polis, mungkin saya akan pergi ke balai.

“Saya cuma nak tahu kenapa dia tergamak buat begitu dan apa niatnya sebab seolah-olah dia memang mahu cari pasal sejak dari awal,” ujarnya.

Image_3.jpg

Image_4.jpg

Image_5.jpg

Image_6.jpg

Image_7.jpg

Image_8.jpg

Image_9.jpg

Image_10.jpg

Image_11.jpg

Image_12.jpg

Image_13.jpg

Image_14.jpg

Image_15.jpg

Image_16.jpg

Image_17.jpg

Image_18.jpg

Image_19.jpg

Image_20.jpg

Image_21.jpg

Image_22.jpg

Bakal Buka Kafe Dalam Masa Terdekat, Shuk Sahar Cari Pekerja Di Wangsa Maju

Related Articles

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker