Tuan Ibrahim nafi ‘makan’ duit Bersatu

KOTA BHARU: Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man menafikan dakwaan mengatakan beliau antara pemimpin PAS mengambil duit BERSATU seperti tular di aplikasi TikTok, sejak malam tadi.

Sambil menyifatkan dakwaan itu adalah terpelik di dunia, Timbalan Presiden PAS itu turut memaklumkan perkara berkenaan tiada dalam pengetahuannya.

“Saya tidak tahu berhubung dakwaan ini…Saya ambil duit BERSATU? Ini adalah dakwaan terpelik di dunia.“Setakat ini saya tidak terima maklumat berhubung perkara ini. Saya akan tengok dulu dakwaan ini,” katanya ketika ditemui pada Majlis Sambutan Aidilfitri anjuran PAS Kelantan, di sini, hari ini.

Semalam tukar rakaman perbualan suara di aplikasi Tiktok yang mendakwa Tuan Ibrahim menjadi individu pertama dari PAS mengambil wang milik BERSATU selain Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md Nor.

Individu yang membuat dakwaan terhadap Tuan Ibrahim itu didakwa adik kepada Setiausaha Agung BERSATU, Datuk Seri Hamzah Zainuddin.

Menerusi rakaman itu, lelaki berkenaan mendakwa dia sebagai saksi empat mata yang melihat kejadian berkenaan.Kongsikan kepada keluarga dan rakan anda

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Jantan takdak teloq – Puteri SarahSakit apendiks, kaki pula yang kena potong

Bella tenang disamping Syed SaddiqPeniaga tembikai agih buah kepada pengguna jalan raya [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker