Lelaki hentak kepala teman wanita dengan tong gas sampai mati

Lelaki hentak kepala teman wanita dengan tong gas sampai mati

Di Indonesia, seorang wanita maut di bunuh teman lelaki selepas melakukan hubungan seks di sebuah villa pada Selasa lalu.

Memetik laporan Detik Jabar, seorang lelaki yang dikenali sebagai Ade Jamaludin, 22 didakwa membunuh seorang wanita yang berusia 21 tahun di sebuah villa, Desa Warnasari pada Selasa lalu.

Ketua Polis Bandung iaitu Kuswoeo Wibowo berkata, kejadian bermula apabila pengurus villa tersebut menemui mayat wanita terbaring di sebuah bilik dan mendakwa bahawa mayat itu adalah mangsa pembunuhan sebelum melaporkan kepada pihak polis.

Ia bermula dengan pasangan yang mendaftar masuk di sebuah villa. Kemudian tiba masa untuk mendaftar keluar, mereka tidak keluar dari bilik. Jadi kakitangan hotel datang dan di dalamnya terdapat mayat wanita.

Dikatakan, suspek mengenali mangsa sejak dua minggu lalu dan memutuskan untuk bertemu di sebuah villa.

Selepas melakukan hubungan seks, mangsa dikatakan berbual bersama lelaki lain. Perkara ini menyebabkan suspek cemburu lalu menyerang mangsa.

Suspek dikatakan memenggal kepala si mangsa menggunakan tong gas sehingga maut. Kemudian, bertindak menyembunyikan mayat di bawah tilam sebelum sempat melarikan diri ke luar bandar.

Susulan kejadian itu, suspek berjaya ditahan dan dijatuhkan hukuman penjara maksimum 15 tahun kerana mengakibatkan kematian.
Sumber: Detik Jabar

Lelaki hentak kepala teman wanita dengan tong gas sampai mati

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

GV10: Peminat mahu Kak Lina Pom Pom kembali, Elly Mazlein tak gedik

Ira Kazar terima kifarah – Nur Nilam

Jiggy komen pakaian renang Dhabitah

Tuah wajah iras Mira Filzah dapat watak utama

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker