Hidup makin derita – Fauziah (Video)

Hidup makin derita – Fauziah (Video)

Selepas menjadi bualan sejak beberapa bulan lepas, Datin Fauziah memaklumkan dia telah diceraikan oleh penyanyi veteran ND Lala melalui voice note di Whatsapp.

Dalam pada itu, Fauziah yang mesra dipanggil Mama Zie ada memuat naik Instagram story tentang balasan (karma) kepada orang yang melalukan perbuatan jahat.Semakin hari hidupnya semakin susah. Harta kekayaan habis, susah mencari rezeki. Timbul penyesalan dalam diri.”
Video Player

Mama Zie turut berkongsi gambar keempat-empat anaknya ketika kecil dan berkata mereka merupakan anugerah yang tidak ternilai buatnya.

Selain itu, dia turut berkongsi kata-kata positif dan petikan ayat Al Quran yang menggambarkan situasinya serta doa agar tidak berputus asa.

Berita perceraian tersebut membuatkan ramai bersimpati dengan ibu Shila Amzah itu dan ramai yang memberikan kata-kata semangat kepadanya di media sosial.Hidup makin derita – Fauziah (Video)

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Fauzi Nawawi jelaskan isu isterinya terpaksa gadai barang kemas dan kereta ditarikPakai bra dengan sweater terbuka, apa nak jadi budak sekarang

Anak bertudung tanpa disuruh buat Nabil gembiraJoy Revfa bimbang di sondol, ada yang bagi video separuh bogelRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker