Kelibat lembaga ‘misteri’ bergolek atas jalan raya

Kelibat objek bergolek atas jalan raya menyerupai pocong hasil perkongsian sebuah video pengguna media sosial menarik perhatian netizen.

PETALING JAYA- Kelibat satu objek yang tidak diketahui bergolek di atas jalan raya menimbulkan pelbagai persoalan di kalangan netizen.

Menerusi satu hantaran di laman media sosial oleh seorang pengguna yang bernama @paknuatt, objek yang bergolek dengan menyerupai pocong kelihatan sangat menyeramkan.

“Alahai, masa-masa di lewat malam macam ini dia ingin buat perangai,” katanya

Perkongsian itu turut mendapat pelbagai reaksi pengguna di platform media sosial yang rata-ratanya menjadikan kejadian itu sebagai bahan jenaka.“Cuba bayangkan tiba-tiba pocong itu melompat, dia tersadung. Macam mana dia nak bangun dengan kaki dan tangan berikat. Berguling dia cari bantuan,” kata @ousshh.

“Dulu masa dia hidup, dia lumpuh agaknya,” ujar @CtHani.

“Yang berguling orang panggil hantu bungkus, yang melompat orang panggil hantu pocong. Sampai keliru dia lompat ke berguling,” tulis @DyesebelAngel.- K!ONLINE

Kelibat lembaga ‘misteri’ bergolek atas jalan raya
Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Rumah mewah atas bukit di Shah Alam untuk dijual RM17j (Video)Ustaz Abu Syafiq mengaku tak vaksin dan bawa orang tak vaksin ke Saudi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker