Long Tiger JR seronok kira duit

Sebaran :

Tangkap layar dari video yang tular menyaksikan dua kanak-kanak Rohingya sedang mengira duit pemberian orang ramai.

PETALING JAYA – Selepas menunjukkan aksi ‘ganasnya’ ketika meminta wang, pelapis Long Tiger dilihat pula senang hati mengira wang.

Setelah tular dengan beberapa klip video aksi ganasnya ketika meminta wang, terbaharu kanak-kanak yang didakwa berbangsa Rohingya kembali lagi.

Menerusi satu video di media sosial, kanak-kanak sama yang dirakam memarahi pengguna jalan raya ketika merakam gerak gerinya sebelum ini dilihat sedang mengira wang pemberian orang ramai.

Ternyata pelapis Long Tiger itu nampaknya tidak seganas mana ketika mengira wang, malah dilihat cukup gembira dengan hasil yang diperoleh.



Rata-rata orang ramai menyifatkan hasil yang diperolehi kanak-kanak tersebut sepatutnya tidak perlu diberi oleh rakyat Malaysia yang sedia diketahui sebagai pemurah.

“Kalau tak beri wang rasanya tidak jadi macam ni, kalau tengok dalam video bukan main tebal duit dia kira tu.

“Betul rakyat kita pemurah, tapi biarlah bertempat. Bangsa ni dah lupa asal usul mereka. Senang je naik kepala,” jelas PaanBelakang.

“Dah banyak kali viral dah budak ni, pihak berkuasa tengok je ke? Atau suka tengok keadaan sekarang ni.



“Buat tindakan segera, kalau makin dibiar makin menjadi nanti. Lagi satu KL ni dah nampak macam negara miskin dah, malu dekat orang luar nanti,” jelas [email protected] – K! ONLINE.

Long Tiger JR seronok kira duit


Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET




Azad tanya KJ, beli peranti digital dekat Shopee ke?


Sebaran :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *