Kos Solekan Lebih Mahal Dari Pelamin Pengantin Tular [VIDEO]Kos Solekan Lebih Mahal Dari Pelamin Pengantin Tular [VIDEO]

JAKARTA – Seorang pengantin perempuan menjadi tular di media sosial selepas solekan yang digayakan semasa hari persandingannya dikatakan tidak padan dengan majlisnya yang begitu sederhana, lapor laman berita Merdeka.com semalam.

Video yang dimuat naik oleh pemilik Instagram @tante_rempong itu menunjukkan suasana pernikahan sepasang pengantin dengan dekorasi yang sangat sederhana.

Namun, solekan yang yang dikenakannya nampak begitu berbeza dan dia dikatakan memilih solekan yang mahal.

“Ini definisi solekan mahal berbanding hiasannya.
“Lepas tahu harga solekan ini, saya terkejut kerana dekorasi pelamin cuma 500 ribu rupiah (RM144) sementara solekan pula harga jutaan rupiah (RM300),” tulisnya pada keterangan video.

Melalui video tersebut, perakamnya berkata pengantin tersebut memilih solekan jenis mahal kerana mahu kelihatan cantik pada hari persandingannya.

VIDEO DIBAWAH:-

[videopress SojqcQIF]

“Kata pengantin, tidak mengapa jika solekannya mahal kerana yang penting dia kelihatan cantik,” tulis pemilik video lagi.

Netizen turut meninggalkan komen dengan memuji hasil solekan pengantin tersebut yang disifatkan cukup cantik.
“Bagus kerana pengantin tahu apa yang seharusnya menjadi keutamaan. Saya juga lebih memilih solekan mahal dan tidak pudar berbanding dekorasi majlis yang mahal,” tulis seorang netizen.

“Tidak mengapa yang penting hasil solekannya memuaskan hati,” tulis seorang lagi netizen. – Agensi

Kos Solekan Lebih Mahal Dari Pelamin Pengantin Tular [VIDEO]


Baca Artikel Menarik :

Layari Laman Facebook MYKMU

7 Selebriti Indonesia Ini Transgender Sebijik Wanita Tulen

#KitaSerumpun – Lagu Negaraku Dimainkan Ketika Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2022 Indonesia Vs UEA! [VIDEO]Leave a Reply

Your email address will not be published.