‘Selamatkan Palestin!’ – Paris Hilton zahir sokongan menentang Israel
BIARPUN salah seorang ahli keluarganya berkahwin dengan keluarga elit Yahudi, Rothschild, pelakon yang juga sosialit berpengaruh dunia, Paris Hilton tetap menzahirkan sokongan terhadap rakyat Palestin.

Pemilik nama lengkap, Paris Whitney Hilton itu menerusi Twitter berkata, serangan tidak berperikemanusian oleh Israel terhadap negara Palestin perlu dihentikan.

Bagaimanapun, berdasarkan tinjauan Kosmo! Online, ciapan yang dimuat naik wanita berusia 40 tahun itu telahpun dipadam oleh pewaris kekayaan jaringan hotel Hilton berkenaan.

“Ini sangat menyayat hati. Ini perlu dihentikan. Selamatkan Palestin! Hentikan génosid ini,” ciap Paris berserta tanda pagar #GazaUnderAttack.

Dalam satu ciapan berasingan, pelantun lagu Stars Are Blind itu melahirkan kekecewaan apabila ramai mangsa terkorban disebabkan kezaliman Isreal adalah golongan kanak-kanak.
“Ini melukakan hati saya. Tiada sesiapa perlu hidup dalam ketakutan. Rasa simpati saya kepada kanak-kanak itu dan kanak-kanak lain disekelilingnya,” ciapnya memberi respons terhadap satu ciapan seorang kanak-kanak 10 tahun kehilangan rumah dan orang tersayang disebabkan kerakusan Zionis.

Untuk rekod, adik Paris, Nikki atau nama lengkapnya, Nicholai Olivia Hilton berkahwin dengan salah seorang keturunan elit Yahudi, James Rothschild.

Rothschild merupakan keturunan berpengaruh Yahudi yang meyakinkan negara Britain untuk mewujudkan negara Israel. K Online

Selepas Kanye West, kini Paris Hilton mahu bertanding jawatan presiden USALeave a Reply

Your email address will not be published.