Sharnaaz Ahmad dan Azira Shafinaz .. bercinta ? — MYKMU.NET

Sharnaaz Ahmad dan Azira Shafinaz .. bercinta ?Sebaran :

Rampasan aset Najib - Kenapa tiada pendakwaan ?

Sharnaaz Ahmad dan Azira Shafinaz .. bercinta ? Aktor Sharnaaz Ahmad tenang dan bahagia menjalani kehidupan bersama anak mereka Jebat Jayden walaupun hidup menduda.

Terbaru, timbul pula dakwaan kononnya  Sharnaaz atau nama penuhnya Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad  telah bertemu seseorang buat penganti.

Menerusi laman sembang Cari, sebuah paparan skrin InstaStory milik Sharnaaz dikongsi memaparkan aktor drama Cinta Bukan Kristal itu bergambar dengan aktres Azira Shafinaz.

Rampasan aset Najib - Kenapa tiada pendakwaan ?

 

Berdasarkan gambar di InstaStory tersebut, Sharnaaz mengucapkan terima kasih kepada Azira yang juga ahli kumpulan DeFam, disertakan emoji ‘k!ss’ kerana memberikan hadiah pelitup muka.

Sebelum ini, aktor berusia 36 tahun itu juga pernah memuat naik sebuah p0sting sempena ulang tahun kelahiran Azira yang ke-29 pada 26 September lalu.

Selain itu, ada juga beberapa pengguna laman Twitter berharap agar pasangan pelakon yang pernah berg4ndingan dalam drama Isteri Mister! itu akan bertemu jodoh satu hari nanti.

Rampasan aset Najib - Kenapa tiada pendakwaan ?

 

 

Terdahulu, Sharnaaz mendirikan rumah tangga dengan Noor Nabila pada 31 Mac 2017, namun mengambil keputusan untuk bercerai pada Julai tahun lalu.

Malah pada tahun lalu, media tempatan turut melaporkan bahawa Azira sedang bercinta dengan ahli perniagaan, Yasser Khan.

Ia sekaligus menimbulkan dakwaan mengaitkan pelakon Bukan Kerana Aku Tak Cinta yang bernama sebenar Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ini sudah bertemu pengganti teman hidupnya.

Kemesraan keduanya turut dilihat apabila Sharnaaz, 36, apabila dia mengucapkan terima kasih kepada Azira yang disertakan emoji ‘kiss’ kerana memberikan hadiah pelitup muka.

Terdahulu bapa kepada Jebat Jayden, 3, ini dilihat pernah memuat naik sebuah hantaran sempena ulang tahun kelahiran Azira yang ke-29 pada 26 September lalu.Mereka sebelum ini juga pernah bergandingan dalam drama Isteri Misteri.

Sharnaaz mendirikan rumah tangga dengan Noor Nabila pada 31 Mac 2017, namun bercerai pada Julai tahun lalu.

Azira pula sebelum ini mengakui sudah hampir 10 tahun bercinta dengan ahli perniagaan, Yasser Khan.
Baca Artikel Berkaitan :


[VIDEO] ‘Jaga Jebat elok-elok naaa’ – Sharnaaz Ahmad


Sebaran :


Leave a Reply