“GUA TAK CAMPOR” – KOMEN SHARNAAZ JAWAB GOSIP NABILA.

Sebaran :

Heboh gosip berkenaan Skandal Noor Nabila dimana dia dan Engku Emran dikatakan menjalin hubungan cinta. Gosip ini meliar di Media Sosial  selepas foto bapa Engku Aleesya ini dilihat berada di rumah Nabila ketika sesi usrah bersama Ustaz Wadi. Noor Nabila adalah Kakak kepada selebriti Noor Neeelofa iaitu

Bekas suami Nabila iaitu pelakon Sharnaaz Ahmad yang dihubungi itu bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai spekulasi hubungan yang diperkatakan itu.

Menurut Sharnaaz, itu adalah hak Nabila dan lebih baik jika dia tidak mencampuri mengenai hal berkenaan: “Saya tak nak komen apa-apa. Itu hak Nabila,” katanya ringkas.

Terdahulu, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 namun mengambil keputusan berpisah pada Julai tahun lalu.

Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Jebat Jayden Ahmad.

Namun, setakat ini tidak dapat dipastikan sama ada kehadiran Engku Emran adalah disebabkan hubungan istimewa atau sekadar jemputan sahaja.

Terdahulu, Sharnaaz dan Nabila mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 namun mengambil keputusan berpisah pada Julai tahun lalu. Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Jebat Jayden Ahmad.


Sebaran :

Leave a Reply