[VIDEO] Isteri DJ HotFM berkongsi video keluarga bahagia di instagram

 

[KGVID]https://mykmu.net/wp-content/uploads/2021/02/shuk.mp4[/KGVID]

Perkahwinan boleh menjadi perjalanan berliku untuk banyak pasangan, termasuk mereka berdua.

DJ HotFM yang dikatakan tidak setia telah menyiarkan gambar gembira keluarganya ke Instagram, dengan nada yang berbeza hanya beberapa hari setelah mendedahkan kecurangan suaminya.Pada awal pagi ini, anak-anak perempuannya  bermain-main di kebun mereka dan bermain dengan gelembung ketika mereka meminta ayah mereka, video di akaun Instagram Rossalennah Natassyiah Asshaferah menunjukkan.

Klip itu mendapat reaksi segera warga maya beberapa jam selepas DJ Shuk, atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Bin Mohamed Shahar mendiamkan diri dan mengakui bahawa dia telah melakukan kesalahan.

 

Setiap orang malakukan kesalahan..dan ini adalah kesalahan dan kesilapan saya..Ye bukan senang dan bukan mudah untuk jernihkan air yang telah keruh..

Apa pun saya sanggup demi dapatkan balik keluarga dan kebahagian saya!!

 

Begitulah  kapsyen video di mana dia bertanya kepada anak-anak perempuannya adakah mereka menyayanginya.Shuk telah digantung dari bertugas sehingga selesai siasatan dalaman.

Posting Shuk menarik reaksi pelbagai pihak. Walaupun rakan sepasukannya Mohamad Hafizie Roslan, atau HotFM DJ Fizie, menunjukkan sokongan, yang lain masih kritikal.

“Harap semuanya berjalan lancar, kawan,” tulis DJ Fizie dalam komen.

Pengguna Instagram @Raisharazzyan bertanya: “Adakah anda memikirkan anak-anak anda ketika anda curang, Shuk?”Seorang lagi, @ Aneem.ibrahim, berkata: “Saya harap anak-anak anda tidak akan pernah merasakan perasaan isteri anda sekarang.”

[VIDEO] Penyampai Radio Terkenal HOTFM Kantoi Curang Lagi, Isteri Terjah Rumah Skandal

 Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker