Islam Suruh Kahwin, Bukan Bermaksiat 4 Tahun – Puteri Sarah

Islam Suruh Kahwin, Bukan Bermaksiat 4 Tahun – Puteri Sarah

Kehadiran pihak ketiga dalam rumah tangga sememangnya sesuatu yang amat menyakitkan dan sukar untuk diterima oleh mana-mana pihak.

Apatah lagi, bila mendapat tahu bahawa hubungan yang dijalinkan telah berlangsung selama bertahun-tahun dan terpaksa bersikap pasrah terhadap apa yang berlaku.Situasi yang sama dilalui oleh pelakon, Puteri Sarah Liyana apabila keadaan rumah tangganya goyah akibat kehadiran orang ketiga.

Walau bagaimanapun, Puteri Sarah telahpun membuat keputusan untuk mengambil tindakan undang-undang selepas dicabar oleh wanita berkenaan.

Terbaharu, pelakon itu ‘membahasakan’ seorang netizen apabila individu itu memberi komen di Instagram tentang kemampuan suaminya untuk berpoligami.

Netizen tersebut meminta supaya pelakon yang berusia 37 tahun itu menerima dengan hati yang terbuka sekiranya suami hendak berkahwin lain atas sebab agama membenarkan perkara berkenaan.Namun begitu, Puteri lantas membidas komen ‘toxic’ berikut dengan menerangkan bahawa terdapat perbezaan antara ‘kahwin cepat’ dengan perbuatan ‘maksiat’ yang dikatakan berlangsung selama 4 tahun.

Walau apa pun, berharap agar segalanya berjalan lancar bagi Puteri dan keluarganya dan konflik dapat diselesaikan dengan segera. OM

Islam Suruh Kahwin, Bukan Bermaksiat 4 Tahun – Puteri Sarah


Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET


Hafal Al-Quran Sejak Umur 14 tahun, Personaliti Media Sosial Khaby Lame Paling Popular Di TikTok [VIDEO]

Saifuddin sindir Rafizi, tegur Imam dalam solat pun ada adab dan akhlaknyaInflasi : Anwar Ibrahim Pura-Pura Tidak Tahu Atau Sebaliknya – NajibRelated Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker