[VIDEO] Rentas Negeri Sudah Boleh.. Viral Lelaki Balik Kampung Ala Filem Hindustan, ‘Behind The Scene’ Tu Paling Lawak Siot!Peminat filem Hindustan pasti sudah familiar dengan lagu tema dalam cerita Kabhi Khushi Kabhie Gham

Sudah pasti antara babak yang paling diingati ramai adalah ketika Shah Rukh Khan berlari balik ke rumah kerana tidak sabar untuk berjumpa ibunya.

Baru-baru ini, viral di laman sosial TikTok apabila seorang remaja lelaki memuat naik video parodinya sama seperti babak dalam filem Kabhi Kushi Kabhie Gham.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

[videopress kOOnPORw]

Ketika artikel ini ditulis, video remaja lelaki itu telah pun meraih lebih 772,800 views dan 55,300 likes di TikTok

Menerusi video berdurasi 13 saat itu, remaja lelaki yang bernama @iamsyaz meniru babak Shah Rukh Khan berlari turun dari helikopter, tetapi videonya sedikit berbeza kerana dia berlari di sawah padi.

Video itu telah mencuri tumpuan ramai kerana cara suntingannya yang kreatif siap ada slow motion dan ditambah pula dengan background music cerita popular itu. Senang cerita, parodi itu memang menjadi!

“Yang paling legend, dengan selipar Jepun kau berlari” – Netizen

Susulan tularnya video itu, ramai yang terhibur dan meminta remaja lelaki tersebut untuk memuat naik behind the scene kerana mereka kagum dengan suntingan video itu yang smoothdan kamera tidak bergegar langsung.

Lihat video behind the scene parodi itu di bawah:

[videopress uaioC4DA]

Antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Apa-apa pun, memang kreatif dan terbaiklah video parodi ni!- Seismik

Berlari BerBogel Di Pantai, Laporan Polis Dibuat ke atas Aktor & Model India.Leave a Reply

Your email address will not be published.