[VIDEO] Memang Tak Patut !!! Uji Keimanan Betul! Siakap Stim Limau Oleh Khairul Aming Trending Di TwitterSebaran :

[VIDEO] Memang Tak Patut !!! Uji Keimanan Betul! Siakap Stim Limau Oleh Khairul Aming Trending Di Twitter

Siakap Stim Limau Oleh Khairul Aming

Dari dulu lagi, ramai netizen tidak begitu setuju jika video dan gambar makanan sedap-sedap dimuatnaik di laman media sosial ketika umat Islam sedang berpuasa.

Tetapi lain pula yang jadi di laman twitter hari ini. Dalam ramai-ramai yang tak suka, video resipi Siakap Stim Limau yang dimuatnaik oleh Khairul Aming ini terus menjadi trending nombor satu di Twitter.[VIDEO] Memang Tak Patut !!! Uji Keimanan Betul! Siakap Stim Limau Oleh Khairul Aming Trending Di Twitter

Sehingga artikel ini ditulis, video Siakap Stim Limau tersebut telah di 16 ribu retweet, lebih 200 ribu tontonan dan disukai ramai orang termasuklah selebriti Fara Fauzana. 

Nampak menyelerakan bukan? Walaupun ramai yang terliur kerana video masakan tersebut dimuatnaik pada waktu tengahari, tetapi sekurang-kurangnya anda sempat mempuat persiapan untuk dijadikan juadah berbuka nanti.

[VIDEO] Memang Tak Patut !!! Uji Keimanan Betul! Siakap Stim Limau Oleh Khairul Aming Trending Di Twitter

Dari dulu lagi, ramai netizen tidak begitu setuju jika video dan gambar makanan sedap-sedap dimuatnaik di laman media sosial ketika umat Islam sedang berpuasa.-Murai“Actually aku still speechless tengok engagement video hari ni. Ni paling tinggi sepanjang 4 tahun. Dalam masa 8 jam video tadi dah dapat 2 juta views di Tiktok, 1.8 juta views di IG, 1 juta views di FB and 500k views kat Twitter. IG story also approaching 800k views. Tq guyss”- tulisnya di twitter

@khairulaming

30 Hari 30 Resepi di bulan puasa kembali lagi. Jom kita masakkkk! #SeleraRamadan

♬ original sound – Khairulaming – Khairulaming

[VIDEO] Kan Dah Kena ….Gara-Gara Nak Try Masak Resipi Khairul Aming ..Gadis Ini Dah Kena Bebel Dek Ibunya 🤣🤣🤣


Sebaran :


Leave a Reply