MasyaAllah!! Apakah Yang Sedang Merasuk Ni? Servis Tukar Menukar Isteri Pula, Siap ada Group Facebook Lagi!

Share

Lumrah manusia dijadikan tuhan berpasang-pasangan. Antara tujuan kahwin salah satunya adalah untuk menghalalkan apa yang haram termasuklah dalam soal tuntutan s3ks.

Namun lain pula jadinya bila dunia dah terlampau maju, mungkin boleh dikatakan dunia sudah sampai penghujungnya. Facebook page yang diberi nama Trending Viral Malaysia ada berkongsikan satu perangai terlajak pelik manusia akhir zaman.

SERVIS TUKAR ISTERI?

Dunia dah nak penghujung. Bab tukar-tukar pasangan atas katil ni dah biasa bagi dorang.. siap ada buat group lagi weh!

Paling menyedihkan kau boleh libatkan isteri masing-masing sekali.. Astaghfirullah al’azim.. cemana ek serorang suami boleh terfikir sampai nak offer tukar servis isteri?

Allahuakbar! Moga kita semua dijauhkan dari kerja2 jijik, terkutuk dan hina ini. Pantau2 lah handphone pasangan masing-masing, bersangka baik selalu itu harus tapi jangan diam-diam ubi berisi sudah lerrr 😏

Berikut adalah beberapa screen shoot yang dikongsikan oleh page tersebut.Meremang bulu roma  bila terbacakan benda ini.

Ingatkan ianya berlaku di luar negara tapi rupa-rupanya berlaku di negara kita sendiri yang majoriti penganut agama Islam.

Apa sudah jadi ni?

Jika dilihat diruangan komen, rata-rata netizen mengecam dan tidak percaya kegiatan merepek ini sebenarnya sudah berada di negara kita. Moga dijauhkan bala ini.

Patutlah anak2 generasi sekarang perangai degil lain macam. Wujud rupanya ibu bapa macam ni. Dah elok nikah ada pasangan yang sah. Boleh pulak tukar2 try yg lain. Mcm mana nk didik ank ke jalan yg lurus kalau laki bini jln menyimpang jauh.. Allahuakbar Nauzubillah min Zalik. Moga Allah sentiasa pegang hati kita dari melakukan dosa2 besar.- Siti MaiZaidi

Kredit : FB page Trending Viral Malaysia

Leave a Reply