“Lelaki vs Perempuan Bila Ambil Gambar” – Remaja Lelaki Ini Buat Ramai Terhibur [ VIDEO ]

Share

Siapa je yang tak suka bergambar kan? Kalau anda seorang yang tak suka bergambar, anda rugi!

Image from Verst

Image via Verst

Kalau pergi ke mana-mana shopping mall atau tempat tarikan pelancong, mesti kita dapat lihat ramai yang sedang mengambil gambar pasangan masing-masing.

Bila dah bergambar, mestilah macam-macam posing yang keluar. Takkan nak berdiri kaku saja betul tak?

Baru-baru ini, tular di aplikasi popular TikTok, di mana seorang remaja lelaki telah memuat naik videonya dengan kapsyen ‘boys vs girls taking a photo’.

Dalam video tersebut, dia menunjukkan cara lelaki dan perempuan apabila bergambar. Lihat video penuh tersebut di bawah:

 

Ketika artikel ini ditulis, video itu telah mendapat lebih 300,000 tontonan dan lebih 17,000 tanda suka di TikTok

Walaupun content itu nampak ringkas, tetapi ia telah berjaya menarik perhatian netizen sebab ramai yang boleh relate dengan apa yang cuba disampaikan oleh remaja lelaki bernama Fahimi tersebut.

Realitinya, memang kebanyakan wanita suka posing silang kaki untuk nampak kurus. Jadi, orang lelaki layankan sajalah ya.

Antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Tak kisah lah posing macam mana pun asalkan cantik di mata pasangan masing-masing 😀

Kredit: Says.com

Mati kerana TikTok

Leave a Reply