[VIDEO] “Dah Buat Salah, Taknak Minta Maaf..” Gelagat Yusof Kena Marah Dgn Abah Sebab Conteng Baju RayaSebaran :

Usahawan terkenal Dato Sri Aliff Syukri Bin Kamaruzaman. Beliau merupakan seorang selebriti yang pernah mengeluarkan beberapa buah lagu. Beliau juga merupakan anak kepada pengasas JRM iaitu Bonda Rozita Ibrahim. Dato Aliff merupakan usahawan muda dan juga pengasas kepada produk keluaran D’herbs Terlajak Laris.

Beliau telah mendirikan rumahtangga dengan Datin Nur Shahida dan telah dikurniakan 5 orang cahaya mata iatu Ammar, Khadijah, Baem, Yusof dan Raudhah. Beliau juga mempunyai seorang anak angkat perempuan yang diambil sejak lahir iaitu Ameena Alifshah yang kini berusia 4 tahun.

Terbaru beliau telah memuatnaik satu video dilaman instagramnya. Video yang dikongsi menunjukkan gelagat anaknya Yusof mencoteng baju rayanya. Vide tersebut meraih lebih 200k tontonan dan pelbagai komen.“Patut ke sy marah?? Yusof conteng baju raya abah🥵🥵”

“Dapat anak mcm @yusoffalqardawii_terlajaklaris yang nak membesar macam ni memang nak banyak dugaan…Tak cukup dinding dia conteng baju saya pulak dia nak conteng. Memang menguji kesabaran sangat-sangat. Baju to saya baru beli dekat @caryazaraofficial memang rasa sedih sangat… baju ni kesyangan sy..”

“Mohon maaf disebabkan ada masalah teknikal, lagu raya saya akan disiarkan pada hari isnin jam 1.30 tengah hari di TV TERLAJAK LARIS. Ada sesiapa yang tak sabar nk tengok lagu raya saya? Kenapa korang tak sabar? Cuba komen kat bawah👇”VIDEO DIBAWAH:-

 

 

KOMEN NETIZEN:

Sumber : instagram @aliffsyukriterlajaklaris

[VIDEO] SUARA ALIFF SYUKRI MACAM KERETA HABIS BREK – KOMEN IBUNYA


Sebaran :


Leave a Reply