Mira Filzah & Suami Sama-Sama Buat Kek Kali Pertama Raih lebih 500,000 Viewers, “Well Done, Queen Master Baker..”- Netizen [Video]

Sebaran :

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pasangan popular ini apabila pelakon Mira Filzah dan jejaka pilihannya telah sah bergelar suami dan isteri membuatkan mereka sering mendapat perhatian ramai dimana sekali gus sikap mereka turut disenangi Netizen.

Mira Filzah & Emir

Walau bagaimanapun, baru-baru ini pula kecoh dengan perkongsian pasangan ini di Youtube apabila mereka telah memuat naik video pertama mereka menerusi channel mereka sendiri dengan menghasilkan saluran Youtube bernama #EmirAmirah.

Perkara itu lalu membuatkan ramai yang gembira dan teruja apabila dapat melihat mereka berdua di Youtube namun video seterusnya ini turut tidak terkecuali untuk meraih perhatian umum.

Kelihatannya pasangan ini membuat kek dan difahamkan itu adalah pertama kali dilakukan bersama dengan Cake Mixer baru  dan perkongsian video mereka ini membuatkan orang ramai seronok melihat kecomelan dan keromantikan Mira Filzah dan Wan Emir

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WKGJ_75gorE[/embedyt]Sehingga ada yang turut mendoakan yang terbaik buat Mira Filzah dan suaminya dan dalam pada masa yang sama, video tersebut meraih lebih 500,000 tontonan dalam masa yang singkat

“Till Jannah u both. Can see how supportive  Emir is and always be. Mira is naturally spontan & manja but still respects Wan Emir as a husband. Can see the keikhlasan in them.”

Mira Filzah dan suami

“Omo you guys look so cute”

Screenshot_130

Sementara itu menerusi ruangan komen, seperti selebriti lain yang ada berkongsikan video house tour yang menjadi topik di Youtube membuatkan peminat juga ingin pasangan ini untuk melakukan hal itu kerana melihat dapur mereka juga cantik.

Mira Filzah dan suami

Kredit: Himpunan Cerita Lawak 

Kalau dah suka, jangan tunggu sampai dikebas orang – Mira Filzah


Sebaran :

Leave a Reply