Pembantu rumah bunuh majikan kerana dimarahi
Pembantu rumah bunuh majikan kerana dimarahi

NEW DELHI – Seorang wanita dan anak lelakinya didakwa dibunuh oleh pembantu rumah di kediaman mereka di Delhi, India semalam, lapor portal berita NDTV hari ini.
Pembantu rumah lelaki yang dikenali sebagai Mukesh itu bertindak sedemikian selepas dimarahi majikannya, Ruchika Sewani.
Perbuatan suspek diketahui selepas suami Ruchika, Kuldeep Sewani pulang dari kerja dan mendapati pintu rumah tertutup di Lajpat Nagar, Delhi.
Dia cuba menghubungi isteri dan anak lelakinya yang berusia 14 tahun, Krish, tetapi tidak mendapat sebarang jawapan daripada mereka berdua.
Kuldeep juga melihat kesan darah berhampiran pintu pagar dan di tangga sebelum membuat laporan polis bahawa isteri serta anak lelakinya hilang.
DISYORKAN UNTUK ANDA :
- Apakah Kemasukan Semula KJ Mempunyai Tambah Nilai Kepada UMMO
- Kemasukan Tengku Zafrul Ke PKR Bakal Gugat Keharmonian Kerajaan Perpaduan
- Game Over Kepada Ahmad Terrirudin
Polis tiba dan memecahkan pintu dan menemui mayat isteri serta anaknya di dalam rumah.
Polis kemudian menahan Mukesh yang cuba melarikan diri. Dia mengaku membunuh Ruchika dan anaknya selepas dimarahi oleh mangsa.
Polis sedang menyiasat kes dan punca sebenar pembunuhan itu. – AGENSI
Pembantu rumah bunuh majikan kerana dimarahi
DISYORKAN UNTUK ANDA :
- Rupanya Gencatan Senjata Yang Di Umumkan Trumph Hanya Syok Sendiri
- Apa Lagi Yang Rafizi Tak Puas Hati
- Pengajaran Penting Kepada Malaysia Dari Perang Di Timur Tengah
LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :
Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Perlukah UMNO Terima Hishamuddin Hussien?
You must be logged in to post a comment.