Lelaki mati selepas telan 50 pil meth
Lelaki mati selepas telan 50 pil meth

BANGKOK – Seorang lelaki meninggal dunia di sebuah hospital di Thailand selepas menelan kira-kira 50 pil methamphetamine, lapor laman berita Thaiger.
Pada mulanya, lelaki dikenali sebagai Thiranai itu rebah dan mengalami sawan atas sebab yang tidak diketahui.
Polis kemudian menghantar lelaki itu ke hospital Nakhon Pathom di mana dia meninggal dunia tidak lama kemudian.
Terdahulu, Thiranai ditahan semasa pemeriksaan polis di Jalan Malaiman menghala ke Nakhon Pathom selepas dia mengaku tidak memiliki lesen memandu dan mengambil dua biji pil methamphetamine.
Ujian air kencing mendedahkan kesan dadah, menyebabkan dia ditahan di lokap Balai Polis Nakhon Pathom.
DISYORKAN UNTUK ANDA :
- Rafizi Akan Ulangi Sejarah Kejatuhan Tun Ghafar Baba Dalam Pemilihan UMNO 1993
- Implikasi Terhadap Kedaulatan Raja Melayu Sekiranya Mahkamah Menolak Titah Adendum
- Sikiittt Lagi PAS Akan Sucikan DAP
Bagaimanapun, tidak lama kemudian, Thiranai mengalami sakit perut yang teruk, rebah dan dikejarkan ke hospital di mana dia disahkan meninggal dunia, lapor laman berita KhaoSod.
Lelaki mati selepas telan 50 pil meth
DISYORKAN UNTUK ANDA :
- Kemasukan Tengku Zafrul Ke PKR Bakal Gugat Keharmonian Kerajaan Perpaduan
- Game Over Kepada Ahmad Terrirudin
- Menangkis Peluru Neopotisme Menjadi Cabaran Terbesar PKR
LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :
Layari Laman Facebook MYKMU.NET
Apakah Kemasukan Semula KJ Mempunyai Tambah Nilai Kepada UMMO
You must be logged in to post a comment.