Mekanik maut motosikal ditunggang langgar belakang lori

Mekanik maut motosikal ditunggang langgar belakang lori

Mekanik maut motosikal ditunggang langgar belakang lori
Motosikal ditunggang mekanik yang terbabit kemalangan dengan lori di kilometer 70.3 Jalan Benut Pontian.

PONTIAN: Seorang mekanik maut apabila motosikal ditunggangnya melanggar belakang lori di kilometer 70.3 Jalan Benut Pontian, di sini, tengah malam tadi.

Ketua Polis Daerah Pontian, Superintendan Mohammad Shofee Tayib, berkata kejadian berlaku ketika mangsa dalam perjalanan dari arah Pontian menghala Benut sebelum terlanggar belakang lori yang sedang bergerak perlahan untuk untuk membelok ke simpang.

“Akibat kemalangan itu, mangsa, Muhammad Syahir Azman, 18, meninggal dunia di lokasi, manakala pemandu lori tidak mengalami sebarang kecederaan,” katanya.

Mayat mangsa dibawa ke Hospital Pontian untuk bedah siasat dan kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

 

Mekanik maut motosikal ditunggang langgar belakang lori

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Sikiittt Lagi PAS Akan Sucikan DAP

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker