[VIDEO] Snek Bell Pepper Cream Cheese Viral TikTok, Mesti Cuba · MYKMU.NET

[VIDEO] Snek Bell Pepper Cream Cheese Viral TikTok, Mesti Cuba

Share

Macam pelik, sedap ke…

Apa rasanya? Sedap ke? Macam pelik je…

Image from GIPHY

Image via GIPHY

Rasanya rupanya sedap dan buat ketagih! Cuba dengar tu, crunchy tu semacam… Macam tengah makan keropok!

Gadis ini dah cuba snek viral ini. Katanya sedap dan crunchy! Memang akan buat anda addicted nak makan lagi…

Video

Gadis ini juga cuba bell pepper cream cheese yang viral ni, katanya manis dan crunchy! Gadis ini taburkan bawang goreng dan rasanya memang sedap. Boleh snacking dengan bell pepper dah lepas ni. Yay…

Video

Dua bahan pun boleh snacking, kalau anda tak suka topping.

Video:

Boleh juga gunakan sosej sebagai topping! Ikut cita rasa anda tau…

Video

Cara-cara nak buat senang je, hanya perlukan lada benggala, cream cheese dan pepperoni. Jangan lupa untuk cuba…Says.com

Resepi Korean Garlic Cheese Bread Viral Guna Roti Burger jer

Leave a Reply