[VIDEO] Snek Bell Pepper Cream Cheese Viral TikTok, Mesti Cuba



Macam pelik, sedap ke…

Apa rasanya? Sedap ke? Macam pelik je…

Image from GIPHY

Image via GIPHY

Rasanya rupanya sedap dan buat ketagih! Cuba dengar tu, crunchy tu semacam… Macam tengah makan keropok!

Gadis ini dah cuba snek viral ini. Katanya sedap dan crunchy! Memang akan buat anda addicted nak makan lagi…

Video

[videopress ejWEQPXw]




Gadis ini juga cuba bell pepper cream cheese yang viral ni, katanya manis dan crunchy! Gadis ini taburkan bawang goreng dan rasanya memang sedap. Boleh snacking dengan bell pepper dah lepas ni. Yay…

Video

[videopress jOZ7TZMu]

Dua bahan pun boleh snacking, kalau anda tak suka topping.

Video:

[videopress rPzAUtcn]

Boleh juga gunakan sosej sebagai topping! Ikut cita rasa anda tau…

Video

[videopress wWwnHZAY]

Cara-cara nak buat senang je, hanya perlukan lada benggala, cream cheese dan pepperoni. Jangan lupa untuk cuba…Says.com




Resepi Korean Garlic Cheese Bread Viral Guna Roti Burger jer



Leave a Reply

Your email address will not be published.