Kalau dah jodoh dia – Ibu Aliff Aziz

Kalau dah jodoh dia – Ibu Aliff Aziz

Ibu kepada Aliff Aziz berkata dia masih menerima banyak DM di Instagram daripada orang ramai dan paling terbaru, ada yang mendakwa dia mahu kahwinkan anaknya di selatan Thailand.

Tak tolak jika berjodohan
Kata Siti Hafiza, dia sendiri tidak tahu bagaimana cerita berkenaan boleh tersebar sedangkan dia tidak ditemu bual oleh sesiapa tentang itu.Bagaimanapun, dia akui tidak mampu menolak sekiranya Aliff ditakdirkan berjodohan dengan wanita yang dimaksudkan ramai, Ruhainies.

Apa-apa pun kita aminkan jika itu yang terbaik, kalau jodoh. Ramai yang mendoakan ni, masyaAllah. Bukankah jodoh, pertemuan, ajal, maut, perkahwinan dan perceraian itu semua Allah yang tentukan.

Siti Hafiza sebelum ini meluahkan rasa terkilan dengan tohmahan diterimanya termasuklah dakwaan mahu mengahwinkan Aliff dan Ruhainies di Thailand.

Sejak kebelakangan ini juga, dia banyak berkongsi tangkap layar memaparkan mesej diterimanya tidak kiralah positif mahu pun negatif sekaligus memohon orang ramai berhenti menyebarkan berita tidak benar atau mereka-reka cerita.Kalau dah jodoh dia – Ibu Aliff Aziz

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Status kewangan Nedim punca penceraian Nora Danish?Aeril Zafrel Dipaksa Wawa Zainal Potong Rambut [VIDEO]

Jemaah Indonesia buat ibadah haji sambil jual lontongChe Ta Kantoikan Aaisyah Cetus Perhatian Ramai! [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker