Amelia tiada rancangan untuk ‘get back’ bersama Aedy

Amelia tiada rancangan untuk ‘get back’ bersama Aedy

Aktres dan host popular, Amelia Henderson mengakui tiada kemungkinan untuk dirinya dan pelakon Aedy Ashraf untuk kembali menjalinkan hubungan istimewa.

Menerusi satu video yang dikongsikan di laman TikTok, pelakon ini memberitahu pengajaran yang didapati dari hubungannya yang lalu itu adalah untuk membiarkan seseorang tumbuh dengan sendiri.Selepas ini ada kemungkinan tak untuk korang get back? Tidak.

Pengajaran yang saya belajar daripada hubungan ini adalah macam mana kita sayang seseorang ataupun nak membantu seseorang dalam perjalanan kehidupan dia, kadang-kadang orang itu perlu bertumbuh pada waktunya sendiri.

Melepaskan mungkin lebih baik

Tambahan pula, Amelia turut berpendapat bahawa kadang-kala melepaskan orang yang kita sayang itu adalah lebih baik daripada berpegang pada hubungan yang tidak sihat.Dan kadang-kadang awak perlu melepaskan seseorang supaya mereka boleh tumbuh dalam keadaan lebih sihat walaupun kami tidak lagi bersama.

Mungkin saya akan lebih berhati-hati untuk masa yang akan datang.

Sebelum ini, Amelia telah mendedahkan dirinya telah mengakhiri hubungan dengan Aedy dan mengekalkan hubungan sebagai kawan.

Amelia tiada rancangan untuk ‘get back’ bersama AedyBaca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kakak dedah kedaifan hidup Mila Jirin, keluargaBudak ‘intern’ sepak senior miang

Umpama ‘pertemuan’ di MahsyarRamai tertipu dengan model jelita rambut pink

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker