Mimi, Syafiq bertaut kembali?

Mimi, Syafiq bertaut kembali?

TULAR baru-baru ini di TikTok memperlihatkan pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana dilihat keluar makan bersama-sama di sebuah kedai yang dipercayai terletak di Setapak, Kuala Lumpur.

Foto dimana Syafiq dan Mimi dilihat mendukung seorang anak kecil telah dimuat naik oleh seorang pengguna media sosial dengan kapsyen ucapan terima kasih kerana sudi singgah ke kedai makan milik datuknya.

“Terima kasih aunty Mimi dan uncle Syafiq datang kedai tok umi saya,” tulisnya.

Dalam masa sama, foto tersebut telah menepis dakwaan yang mengatakan hubungan mereka kini dalam keadaan dingin selepas membatalkan majlis pernikahan pada Ogos lalu.

Sementara itu, rata-rata netizen meninggalkan komen di hantaran tersebut dengan meluahkan rasa gembira melihat mereka bersama semula dan berdoa hubungan mereka akan berakhir di jinjang pelamin.

Selain itu, Syafiq dan Mimi juga dilihat menghadiri tayangan filem War On Terror KL Anarki.

Terdahulu, pengurus Mimi Lana yang dikenali sebagai Iman Tang menerusi satu mesej pesanan ringkas memaklumkan pasangan itu telah membatalkan majlis pernikahan mereka yang sepatutnya berlangsung pada 18 Ogos lalu.

Namun, sehingga ke hari ini, tiada sebarang jawapan mahupun kenyataan rasmi berhubung pembatalan majlis tersebut daripada kedua-dua pihak.

Malah, Syafiq turut enggan memberi sebarang komen dan memilih untuk terus mengunci mulut ketika ditemui pengamal media. utv

Mimi, Syafiq bertaut kembali?

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

FD3: ‘Wahab’ jadi usikan Mas Idayu

GV10: Liza Hanim dapat ‘5M’ daripada Hetty Koes Endang

FD3: Syarif dan Syaiful juara minggu ke enam

GV10: Noryn Aziz tersingkir

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker