Terharu Syed mandikan saya – Hana

Terharu Syed mandikan saya – Hana

Seperti diketahui ramai, hasrat pasangan selebriti, Da’i Syed dan Hana Ismail untuk menimang cahaya mata sulung tidak termakbul apabila isterinya mengalami keguguran pada Rabu lalu.

Terbaru, di Instagram Stories, Hana berkongsi momen Syed menguruskan dirinya ketika berpantang di rumah. Menurut Hana, dia dan Syed sepakat untuk tidak mengambil confinement lady ketika berpantang.Dedahnya, Syed sendiri yang mengambil tanggungjawab menjaga termasuklah menyediakan air herba untuk digunakan ketika mandi.

Kita tak ada confinement lady tapi kita ada confinement suami. Dia mandikan kita dengan air herba hari ini.

Dalam pada itu, hantaran terbabit turut dibalas oleh Syed atau nama sebenarnya Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful dengan menyifatkan tugasan itu mudah dilakukan.

Pada 26 Julai lalu, Syed memaklumkan Hana dimasukkan ke hospital kerana mengalami keguguran ketika usia kandungan memasuki 10 minggu.Untuk rekod, Syed dan Hana mendirikan rumah tangga pada 3 Disember tahun lalu di Kuala lumpur.
Sumber: Instagram

Terharu Syed mandikan saya – Hana

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETPuteri Sarah Masih Diganggu Walaupun Dah Cerai

Bekas Pengacara TV3 Didakwa Pukul Staf Guna Kayu & Langgar Pondok PengawalPemandu degil MPV tersangkut lalui jalan tar masih basah

Hubungan seks empat minit setiap hari, kurangkan risiko kanser – kajianRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker