Mira jawab kecaman netizen

Mira jawab kecaman netizen

Seperti yang ramai tahu, kontroversi antara TikToker terkenal, View Chin dan pekerja, Amirah Aqilah telah tular di media sosial dan menerima kecaman hebat daripada netizen.

Walaupun dikecam teruk, Amirah atau lebih dikenali sebagai Mira seakan-akan langsung tidak terkesan dengan cacian dan makian orang ramai.Malah, dia turut dilihat kembali aktif di media sosial selain memaklumkan sudah kembali melakukan tugasnya sebagai host TikTok.

I am not gonna stop.

Bagaimanapun, hantaran tersebut telah menerima respon negatif daripada orang ramai yang menganggap dirinya sebagai ‘play victim’ dan tidak tahu malu kerana tetap aktif di media sosial walaupun kontroversi membabitkan dirinya telah tular.

Tampil menjawab kecaman, Mira berkata dia tahu segala hinaan dan cacian yang diberi berpunca dari kesilapannya sendiri.Namun, dia menjelaskan bahawa dia sedang memperbetulkan kesilapan tersebut dan akan cuba untuk berubah menjadi lebih baik.

Semua ni sebab atas diri yang pernah buat silap, saya akan berubah untuk yang lebih baik.

Dalam pada itu, Mira memaklumkan kontroversi membabitkan dirinya itu sedikit sebanyak memberikan kesan terhadap kesihatan mentalnya.

Mental saya sangat penat, doakan saya ok, saya cuba untuk bangkit balik.Saya doakan semoga urusan korang sentiasa dipermudahkan dan mendapat rezeki yang melimpah ruah.

Mira jawab kecaman netizen

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NETCurang, Farid sindir Diana ke?

Adira ditegur pakai baju cantik tapi dada….Jimin BTS Photobomb Video Zahirah Macwilson [VIDEO]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker