Shelup Shelup Shuhada ditutup, netizen bidas harga mahal

Shelup Shelup Shuhada ditutup, netizen bidas harga mahal

Terdahulu, tular di media sosial kritikan netizen mendakwa biskut Shelup Shelup yang dijual isteri kepada Hafidz Roshdi iaitu Shuhada terlalu mahal.

Harga yang mencecah sehingga RM179 sekotak dikatakan melebihi kemampuan para pengikutnya, malah ada yang membandingkan biskut ini dengan jenama popular yang lain.Selepas lebih sebulan beroperasi, Shuhada menerusi satu hantaran di Instagram memaklumkan telah menutup pesanan untuk biskut itu bermula semalam.

Kini, dia sedang membuat R&D untuk mengeluarkan produk yang lain pula. Di kesempatan itu, dia berterima kasih di atas sokongan yang telah diberikan orang ramai kepadanya.

Shuhada mengaku berhadapan dengan pelbagai dugaan sejak ianya dilancarkan dan itu adalah normal dalam dunia bisnes. Dia mahu bergerak lebih jauh dengan produk baru akan datang.

Di ruangan komen, netizen berkata, harga yang terlalu tinggi dikatakan menjadi punca perniagaan itu tak berjaya. Mereka menasihati Shuhada supaya mengeluarkan produk mesra poket di mana semua pengikut dapat menyokongnya.
Kredit: Instagram Shuhada ShukriShelup Shelup Shuhada ditutup, netizen bidas harga mahal

Baca Artikel Menarik:

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Curang, Farid sindir Diana ke?Adira ditegur pakai baju cantik tapi dada….

Jimin BTS Photobomb Video Zahirah Macwilson [VIDEO]Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker