Kazar Saisi ‘diserang’ netizen

Kazar Saisi 'diserang' netizen
Kazar Saisi ‘diserang’ netizen

Kazar Saisi ‘diserang’ netizen

Sedia maklum, nama pelakon veteran Kazar sejak kebelakangan ini sering kali menjadi perhatian dan ianya bermula setelah pengarah, Syamsul Yusof mengambil keputusan kahwin kali kedua bersama anak perempuannya, Ira Kazar di Thailand.

Kerana mewalikan perkahwinan mereka berdua, nama Kazar turut terpalit dengan isu kemelut rumah tangga Syamsul Yusof dan isteri pertama, Puteri Sarah.

Baru-baru ini, pelakon veteran mengakui bahawa Ramadan kali ini memberi banyak pengajaran untuk mendidik dirinya menjadi insan penyabar.

Malah, daripada video tersebut, Kazar turut memberitahu bahawa pada bulan Ramadan, seseorang itu perlu banyak bersabar serta percaya setiap kesabaran pasti akan ada ganjarannya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen masih tetap mempunyai rasa marah atas apa yang sudah dilakukan oleh keluarga pelakon tersebut terhadap rumah tangga Puteri Sarah.


Baca Artikel Menarik :

Bella bagi ‘message’ kepada Sophia AlBarakbah

Netizen kebanyakannya merasa Kazar tidak melalui detik-detik perit seperti yang dilalui oleh Puteri Sarah dan ada juga menuduh Kazar seakan-akan memberi izin anak perempuannya menjadi ‘orang ketiga’ dalam rumah tangga orang lain.

Sekadar info, Syamsul Yusof enggan menceraikan Puteri Sarah dan masih mahu berdamai tetapi aktres tersebut menolak sekeras-kerasnya serta yakin sudah tiada harapan untuk kekal sebagai pasangan suami isteri di masa hadapan. FMT

Kazar Saisi ‘diserang’ netizen

Baca Artikel Menarik:

Shuk, Sera sah cerai talak satu

Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Kantoi Curang, Da’i Pukul & Maki Kekasih (Video)

Lelaki Paling Dayus – Pachara Dedah Betapa Kejamnya Afiq Muiz

Musa kena betulkan dirinya dulu – Elly Afizahwati

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this:

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker