Afiq Muiz Gantung Isteri Tak Bertali Sejak 2021 – Peguam

Afiq Muiz Gantung Isteri Tak Bertali Sejak 2021 – Peguam

Isteri kepada pelakon lelaki, Afiq Muiz hari ini telah ke Mahkamah Rendah Syariah Petaling Subang Bestari untuk membuat permohonan tuntutan fasakh.

Pachara Apin atau Nur Aaira Mahdeya, 32 tahun telah hadir ke mahkamah berseorangan pada jam 10.58 pagi dengan memakai jubah hitam dan pelitup muka.Ketika ditemu bual, Pachara mendedahkan dia pernah membuat laporan polis pada 14 Mei 2021 dan mendakwa telah ditampar Afiq di bahagian muka sebanyak lima kali.

Aktor itu juga didakwa menendang perut dan menumbuk dagu sebanyak dua kali. Pachara berkata bahawa suaminya itu langsung tidak memberi kerjasama berkaitan prosedur mahkamah.

Peguam Syarie yang mewakili Pachara, Suriati Ab Ghani berkata pihaknya telah memfailkan cerai secara baik pada Ogos tahun lalu namun Afiq tidak dapat dikesan.

Malah, aktor tersebut didakwa sudah tidak memberi nafkah dan menggantung isterinya tanpa tali sejak Julai 2021. Dia dikatakan menghilangkan diri tanpa memberikan alamat rumahnya.Difahamkan, perbicaraan seterusnya akan berlangsung pada 6 April ini di mana Pachara akan hadir bersama dengan saksi bagi sebutan semula kes terbabit.

Makin ramai pula kes mahkamah membabitkan pasangan selebriti ye. Moga semua urusan dipermudahkan. Bn

Afiq Muiz Gantung Isteri Tak Bertali Sejak 2021 – Peguam

Baca Artikel Menarik:Layari Laman Facebook MYKMU.NET

Rintihan hati Ali Puteh

Diana peroleh hadanah interim dua anakIni kata mahkamah kepada Farid dan DianaRelated Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker